Algebehandling på udendørs overflader som tage, fliser og facade

Hos Ren-Pol tilbyder vi algebehandling på alle former for udendørs overflader såsom tagflader, flisebelægninger og træværk for virksomheder, institutioner og private. Alger findes på alle fugtige overflader, og de kan være skæmmende eller ligefrem skadelige. Derfor er det fordelagtigt at få udført algebehandling på sine udendørs overflader.

Undgå glatte overflader og frostsprængninger med algebehandling

Alger på overflader er ikke kun et kosmetisk problem. Dels kan overfladerne blive glatte, og det er især et problem på gangarealer. Dels skæmmer alger og mos det æstetisk udtryk, så huset kommer til at fremstå misligholdt, nedslidt og kedeligt. Men alger og mos er også en af de hyppigste årsager til frostsprængninger og andre skader, fordi algerne og mosset holder på fugten.

Alger vokser på alle fugtige overflader, og derfor tilbyder vi algebehandling af områder såsom:

  • Facader og sokler
  • Tagflader og tagsten
  • Vinduer og vindskeder
  • Belægninger som terrasser og gangstier
  • Alt andet træværk​
Vi lægger vægt på at levere god kvalitet til en god pris

Vi er en professionel og serviceorienteret virksomhed med mange års erfaring med algebehandlingog anden form for rens, vask og rengøring. Vi lægger vægt på at levere gode, kvalitative og økonomiske løsninger. Derfor lover vi aldrig, at vi er de allerbilligste, men vi kan altid stå inde for vores arbejde.

Ring gerne til Jesper Nielsen på 26 70 79 92, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på algebehandling. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til e-mail mail@ren-pol.dk.