Erhvervsrengøring for virksomheder og institutioner

Hos Ren-Pol i Aalborg tilbyder vi alle typer af erhvervsrengøring for virksomheder, butikker og institutioner. Al vores erhvervsrengøring bliver altid udført på en miljøvenlig og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Samtidig sørger vores faste og stabile rengøringsassistenter og øvrige medarbejdere for, at vores kunder altid har nogle rene og tiltalende lokaler.

Individuelle intervaller på erhvervsrengøring

Du kan vælge en løsning med erhvervsrengøring, hvor vi kan veksle mellem let og grundig rengøring i løbet af ugen og måneden. Vi kan tilpasse rengøringen efter lokalernes anvendelse og belastning samt særlige ønsker. Vi kan også tilbyde indvendig og udvendig vinduespolering.

Du kan i det hele taget vælge imellem mange løsninger, når du vælger erhvervsrengøring. Nogle ønsker kun, at vi kommer en gang om ugen, mens andre vil have, at vi kommer fem gange om ugen. Du kan selv vælge, hvor tit vi for eksempel skal vaske gulv, støvsuge og lignende. Derved kan vi både tilpasse løsningen til jeres behov og de økonomiske rammer.​

​Mange års erfaring med polering og rengøring

Vi er et professionelt og serviceorienteret rengøringsfirma, der har mange års erfaring med alle former for polering, vask og rengøring. Vi lægger altid stor vægt på, at vi skal levere gode, kvalitative og økonomiske rengøringsløsninger. Derfor kan vi ikke love dig, at vi er de allerbilligste, men vi kan stå inde for vores arbejde.

​Ring til Jesper Nielsen på 26 70 79 92 for at få et tilbud på erhvervsrengøring. Du kan også skrive til vores e-mail ​mail@ren-pol.dk.