Erhvervsvinduespolering med aqua clean-teknologi

Hos Ren-Pol tilbyder vi erhvervsvinduespolering for virksomheder, butikker og institutioner i Aalborg. Vi anvender blandt andet Aqua Clean-teknologi til erhvervsvinduespolering. Derfor kan vi altid garantere en lækker finish, der får dine vinduer og facader til at fremstå flotte og imødekommende. Vinduer og facade får med andre ord et frisk pust, og du undgår, at du selv skal stå med stige og vand.

Miljøvenlig og sikker erhvervsvinduespolering

Vi udfører erhvervsvinduespolering på en miljøvenlig og sikkerhedsmæssig måde. Det udføres på stiger op til 1. sals højde. Vi tager vinduerne indefra på de øvrige etager, såfremt det er sikkerhedsmæssigt muligt. Vi kan også benytte en skylift, hvor vi kan komme op i 44 meters højde.

Vi benytter Aqua Clean-teknologi, som er et moderne og fleksibelt rentvandssystem. Det sikrer skinnende og blanke ruder på trods af vanskelige placeringer i højden. Samtidig overflødiggør Aqua Clean brugen af sæbe og kemikalier. Vandet renses for kalk og urenheder, så ruderne efterlades skinnende og spejlblanke.

Dette system tillader erhvervsvinduespolering i op til 25 meters højde uden brug af lift. Det holder samtidig kundens omkostninger nede og sikrer et perfekt resultat.​

​Garanti for et perfekt resultat og det bedste udtryk

Vi lover ikke, at vi er de billigste, men når det kommer til erhvervsvinduespolering, står vi inde for vores arbejde, og vi garanterer et perfekt resultat.

​Ring til Jesper Nielsen på telefon 26 70 79 92, så I kan få det bedste ansigt udadtil.
​Du kan også skrive til vores e-mail ​mail@ren-pol.dk.