Privat vinduespolering i huse og lejligheder

​Hos Ren-Pol tilbyder vi privat vinduespolering i huse og lejligheder i Nordjylland. Du undgår, at du selv skal rode med vand og stige, når du benytter os til privat vinduespolering. Samtidig får dine vinduer et frisk pust.

Skinnende ruder ved privat vinduespudsning

Al privat vinduespolering sker på en miljøvenlig og sikkerhedsmæssig måde. Vi bruger stiger op til 1. sals højde, men vi ordner vinduerne indefra på de højere etager. Hvis det ikke er sikkerhedsmæssigt muligt, benytter vi en skylift. Den kan komme op i 44 meters højde.

Vi kan også benytte en moderne teknologi, som hedder Aqua Clean. Det er et fleksibelt rentvandssystem, der sikrer skinnende og blanke ruder, selvom der er tale om vanskelige placeringer. Vi kan polere vinduer i op til 25 meters højde uden brug af lifte med dette system.

Dette holder kundens omkostninger nede og sikrer et perfekt resultat ved privat vinduespolering. Samtidig overflødiggør Aqua Clean brugen af sæbe og kemikalier. Vandet bliver renset for kalk og urenheder, så ruderne bliver skinnende og spejlblanke.

Kontakt os og få flotte vinduer

Vi kan ikke love, at vi er de billigste i byen, men vi kan altid stå inde for vores arbejde, og derfor garanterer vi et perfekt resultat, når vi udfører privat vinduespolering.

Du kan ringe til Jesper Nielsen på 26 70 79 92 for at få en pris og for at aftale en tid. Du kan også sende en e-mail til mail@ren-pol.dk.